OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Konu Başlığı
Hile Yapmanın Esasları (KESINLIKLE OKUYUN !! )
Konun Puanı
Nerdeyim?OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB :: Oyun Dünyası :: METİN2 GeneL Bölüm
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Extazy
ADMİN
ADMİN
Extazy
OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB'E HOŞ GELDİNİZ
Üye bilgileri
Lakap :
Rep Puanı: 1333
Hile Yapmanın Esasları (KESINLIKLE OKUYUN !! ) Vide
http://s26.bitefight.net/user/bite/38071
MesajKonu: Hile Yapmanın Esasları (KESINLIKLE OKUYUN !! ) Hile Yapmanın Esasları (KESINLIKLE OKUYUN !! ) I_icon_minitimeÇarş. Ara. 24, 2008 9:06 pm

Bakın arkadaslar forumda birçok konu görüyorum char clamak bedava item almak vb. Bunlar cok cirkin seyler. Hile kullanmakla sahtekarlık arasında ince bir cizgi vardır. Benim gecenin bi vakti hack kullanarak kestigim metin taslarından hiç kimse bir hakkı oldugunu söyleyemez. Çünkü sabaha kadar oynuyorum o benim emegim uykusuz kalıyorum hack ise orda sadece bir araç. Ama forumda karakter çalmaktan adamın elindeki silahı ...ındaki donu çalmaktan bahseden arkadaslar var. Lütfen arkadaslar baskasının emegine saygınız olsun. Para kasmak isterseniz otofish kosp vb. programlar kullanın. Hileylede olsa kendiniz bişeyler kazanın. Gözünüz baskasının emeginde hakkında olmasın. Tahminimce burda cogunluk 15-25 yas arası çalmaya şimdiden baslarsak bunun sonu gelmez arkadaslar.Bunun öbür dünyasıda var. Baskasının hakkına göz dikmeyin cok ayıp ve cok günah.

Saygılar ......
İyi oyunlar......
<----------Extazy Kullanıcısının İmzası---------->

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası