Yüreğim senle çarpmaya başladı... Seni düşünürken apansız hayallere daldığımı farkettim. Senin benim karşıma nasıl çıktığını düşündüm. Tesadüf değildi sanki planlıymış gibi gerçekleşiyordu olaylar. Alın yazısı derler ya belkide odur... Seni görünce kalbim küt küt atıyor. Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Elim ayağım tir tir titriyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Gözlerinin içine bakmak istityorum; kaçıyor gözlerim başka yere, sen bana bakınca. Yaklaşınca yanıma ayaklarım alıyor götürüyor beni. Engelleyemediğim bir utangaçlık sarıyor içimi. Ne diyeceğimi nasıl davranacağımı şaşırıyorm. Sen elimi tuttuğunda gidiyor bütün dertlerim. Bir tek şey düşünüyorum ; "ya elimi bırakırsa ya çekip giderse ardına bakmadan ben onu bu kadar çok severken" Kimin için ağlayacağım? Kimin için akacak bu gözyaşları? Kimi göreceğim her baktığım yerde? Kimin adını duyduğumda heycanlanacağım? Yıldızlara, aya, gökyüzüne, denize bakarken kimi düşüneceğim? Kimin için geceleri uyuyamayacağım? Kimin için yarınları düşünüp plan yapacağım? Kimi kıskanacağım? Kimin beni sevdiğine gerçekten inanacağım? Kimle basit şeylerden dolayı da olsa zevkle tartışacağım? Kimin gözlerine bakmaya çekinecek gözlerim? Eğer bu tesadüflerin hissettiklerimin bir anlamı yoksa kalsın istemiorm kalbime gömerim yinede kullandırmam sevgimi, içimde yaşarım tek başıma aşkımı ama alay ettirmem kimseye... Elimi tutsun varlığını bileyim, yanımda olduğunu anlayayım bırakmasın, sıkı sıkı tutsun elimi, ben bakmasamda o bana bakarken, hep baksın bana bi an için bile ayırmasın gözlerini benden. Ne olur hep bak bana hep tut elimi bırakma beni... Bu güne kadar kimseye böyle ölesiye bağlanmadım. Kimseye bu kadar değer vermedim. Kimse için böyle düşünmedim. Kimsenin adını koluma, aklıma, KALBİME böyle yazmadım. Kimseyi bu kadar çok düşünmedim. Nereye baksam onu görüyorum ona zarar gelecek diye ödüm kopuyor, başına birşey gelecek diye içim içimi yiyiyor. Her gece dua ediyorum "sevgimiz bitmesin, hiç ayrılmayalım, onun başına gelebilecek bütün kötü olaylar benim başıma gelsinde o rahat etsin." diye. Onun mutluluklarıyla mutlu oluyorum, onun üzüntüleriyle kahroluyorum. İçime yağan sert bir yağmur serin bir rüzgar gibi onsuz durmak, üşüyorum o yanımda olmayınca... Sonra geliyor, elimi tutuyor, gözlerime bakıyor sıcacık bir güneş doğuyor içime rahatlıyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum, inşallah hiç bir zamn bitmez bu sevgi. AŞKIM SENİ ÇOOK SEWİYORUM ÇOOOOK ....
Konu: Geri: AşK BuMu AcAbA ? Perş. Ocak 01, 2009 6:34 pm