1. Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında!
2. Yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder... Eğer bir gün beni terk edersen; çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem
3. Kötü diye bir şey olmasaydı, cehennem boş kalırdı. sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydı...seni cok seviyorum
4. Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!!
5. Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım.artık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana.
6. Yüreğine sevda eken, ayrılık biçermi,seven sevilenden kolayca vazgeçermi, sen beni sevme gülüm,ben yanarım ikimizin yerine yetmez mi???
7. Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım. Karanlığında aydınlığım olsun diye. Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden dönesin diye. Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat.
8. Sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlenen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR
9. Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum
10. Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!!
11. Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"
12. Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu....
13. Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..
14. Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüreğine gözlerin takılır kalırsa uzaklara hele kulakların deli gibi çınlarsa zamansız,bilki bir yerlerde özleniyorsun.
15. Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez.
16. Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam
17. Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi
18. Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildigin adresteyim
19. Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmaz
20. Sesini duysamda heran yüzünü görmek değil özlediğimi bil heran.Hiçbir şey yüzünü görmek gibi değil
21. Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahçemde güller açmıyor.
22. Güller anlatsın sana olan sevgimi. Güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi,yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın.Ben anlatamadım güller anlatsın.
23. Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün,bu ayrılık şarkılarını kurşuna düzeceğim.Seni benden ayrıdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim
25. Bir eski dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski günleri.Adımı arasıra an yeter.
26. An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin?İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.
27. Önceleri hasreti hiç tatmadım .Yarimden hiç ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktım.Zor geldi ayrılık alışamadım.
28. Hep kalanlara gidenleri kattım.Bir gün yerine geçemediler.O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler.
29. Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık.Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere...
30. Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kırpımı kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı
31. Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.
32. Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan.
33. Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.
34. Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol.
35. Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın.
36. Gözlerin sözlerini örtecek kadar masum, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim suçum ne birtanem.
37. Bir soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzak derler sevgi için.uzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama asla unutmazsın.
38. Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam olunca.Gidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende.
39. Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam olunca.Gidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende.
40. Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HÜKÜMSÜZDÜR
41. Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam
42. Seni uçsuz bucaksız bir okyanusta doğan güneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldum.Ancak gece doğabilecek bir güneşte kaybedebilirim.
43. Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı. Susuz büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı.
44. Gidişinle beni boş bir sedaya bıraktın, şimdiden sayıyorum sensizlik günlerini ve geleceğin günü bekliyorum sabırsızlıkla, o günün sevgisiyle avutuyorum bir parçaçık kalbimi
45. Sana doyamadan seni benden ettiler, gözyaşlarımı sel ettim, akıntısına kapılıp bana dönersin diye... Oysa sen,açık denizlere ulaşıp bir limana sığınmışsın bile...
46. Sensiz ne günlerin ne mevsimlerin yok artık değeri yok benim için. hatırı kalmasın o resimlerin yırtmadan son defa bak benim için..
47. Okşayıp saçını seni sevmeden, bir gün olsun mutluluğa ermeden, göçersem dünyadan seni son bir defa görmeden, çiçek koyma mezarıma gel yeter, dua etme başucumda dur yeter
48. Bırak bu sevgimiz tertemiz kalsın sen benim içimde kanayan yarasın.birgün gelir belki beni anlarsın dönüpte yüzüme nasıl bakarsın.
49. Sen gideli gönlümdeki bütün çiçekler soldu gel be zalim gel gel de gör şu halimi bir el uzat artık şu karanlıktan kurtar beni şu gönlündeki çiçekleri canlandır yeniden
50. Aşkım ne zaman dağlar sahili, mehtap geceyi dünya dönmeyi unutursa, bende seni o zaman unutacağım...
51. Sen hiç hasreti tattın mi severken,hiç ağladın mı gülerken,sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç ayrılmak istedin mi canından çok severken..
52. Bir gece yarısı titreyerek uyanırsan bilki resmini öptüğüm gündür, bir gün sebepsiz yaşlar süzülürse o güzel gözlerinden bilki yokluğundan öldüğüm gündür...
53. Düşlerim vardı görmekten korktuğum, hislerim vardı söylemekten korktuğum, şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum, şimdi sen varsın kaybetmekten korktuğum...
54. Bir mültecinin vatanı yada bir kölenin hürriyeti kadar uzak olsan da; sende hep gurbeti yaşasam da olsun: yeter ki beni yüreğinden sürgün etme...
55. Hani keklikler uçmaktan yorulur ya seni sevmek yedisinde bir sabının günlük gelirine konmak gibidir güzelim. Ala şafakta çıkmıştır işe simidinin yarısını satamamıştır. Elleri büyümüştür, yüreği küçüldükçe. Seni sevmek bir trencinin tren altında kalması gibidir.
56. Ruhumu yere vurup hasret çektiren olsan da,ne sevgine bedduam, ne sana kınım var.deryaya akar gibi bin bir dertle dolsam da, seni mahşere kadar sevmeye yeminim var...
57. Hatırına dağlar diz çöksün; sen eğilme sakın, ayrılık, hüzün nedir; sen bilme sakın, bu gönül bahçesinden kim giderse; gitsin sen gitme sakın!
58. Şu dinmeyen arzuya karşı koysada dağlar,Ümitsizce gözlerim sanmaki herdem ağlar;Varsında hasret ile geçiversin seneler,Bizi ayıran yollar birgün yeniden bağlar...
59. Sen giderken birlikte ağlamıştık. Yerini simdi yağmura verdim sen gelene dek gözyaşıma ortak olacak başka göz değmesin diye gözlerime.
60. Bu gül sana vereceğim son hediyem maalesef ben sana bu gülü verecek kadar alçağım; ama yine biliyorum ki sen bu gülü alacak kadar alçak gönüllüsün
61. Akılsız adam mutluluğu uzaklarda, Akıllı ise O'nu ayaklarını altında arar... Seninle olmak varken;Sensiz kalmak, Yaşamak dururken ölmek demektir…
62. Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan, sevgilim bilki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim.
63. Zamanla nasıl değişiyor insan. Hangi resme baksam ben değilim. Nerde o günler zevk heyecan bu güler yüzlü adam ben değilim. Yalandır kaygısız olduğum yalan...
64. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler. Bilmezki giden sevgililer dönmeyecekler... Bir çok gidenin herbiri memnun ki yerinden dönen yok seferinden...
65. Mehtap sularda gümüşten bir iz bırakırken, gökte yıldızlar parlıyordu. Yalnız kaldığım günler ve geceler, kalbim her yerde seni arıyordu.
66. Yağmur vuruyorsa pencerene anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken, benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi.
67. Seni düşünür, seni özlerim. Sevgilerin özlemlerin derinliğinde. Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla, bir sonbahar serinliğinde..
68. Nedir bu isimsiz duygular, sevgilim odamda yağmur kokusu var, kavuşmak üstüne tek bir sözcük yok, ayrılık üstüne tüm şarkılar...
69. Şimdi uzak bir kenttesin ve yağmur yağıyorsa. Düşüyorsam yüreğine tane tane. Ve sen istiyorsan, gelirim, serilirim kıyılarına...
70. Ne haz var senden ayrı, ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek değer binbir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür. Sendeki cehennemi değişmem bir cennete...
71. Sesin ruhumda bebek teni, sözün kalbimde çiçek seli.Lanet olsun yokluğuna, hasretin hiç bitmedi.
72. Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum. Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum.
73. Ne yeminler bozdum geceler büyürken sensiz,ne yeminler bozdum yıllar geçerken sitemsiz,ne yeminler bozdum tarifi bile imkansız.Senin için ey gülüm.Ama sen anlamadın ne yapayım.
74. Seni ben değil gözlerim seçti onlar beğendi.Sen benim değil onlarınsın. Gittiysen bana ne onlar ağlasın.
75. Birgün sevgilim sordu Aşk nedir diye biraz zaman istedim düşüneyim diye. Ertesi gün gördüm onu bir başkası ile.Kulağına fısıldadım AŞK ızdıraptır diye
76. Yapraklar sararıp dökülürken yere yaşlı gözlerini çevirip göklere,Hergün istemem yılda bir kere adımı anmayı sakın unutma.
77. En güzel yarınlar senin olsun,ömrün mutlulukla dolsun çünkü sen buna layıksın.eğer gün gelirde beni unutursan inanki gülüm canın sağolsun.
78. Hani o gün beni anlayan sen gitmiştin ya seni başkalarında aradım ama yoktu beni senin kadar anlayan,Yinede üzülme çünkü ben seni sensizde sevebilirim.
79. Geçenlerde bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında.Bir gün beni ararsan ya meyhanedeyim yada tam karşısında.
80. Ne zaman ayrılık saati gelse içimdeki güllerin boynu bükülür.Bir zaman kalırım öylece neden sonra gittiğini anlarım içimde güller ağlar ben ağlarım.
81. Bir gün hayatın tüm güzelliklerinden vazgeçip sessiz sedasız ölüme gitmek istersen yanıma gelde sana sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim. 82. Hadi uyandır söyle; gördüğüm zamansız bir düşmü.Hadi git uzaklaş,yokluğuna inandır beni gerçekten.Yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten
83. Ağlayışım terkedip gidişine değil.Ben; sensizken senden diye sensziliğide sevmiştim.Sen; seninle birlikte sensizliğide alıp gittin.
84. Sevmemiştim kimseyi seni sevdiğim kadar,çekmedim kimseden senden çektiğim kadar.
85. Güzelsin, şirinsin, şahanesin.Çektiğim çileye tek bahanesin.Melekmi şeytanmı bilmemki nesin.Tuzaktan tuzağa atsanda olur.Ben seni seviyorumya sen beni sevmesende olur.
86. Güzelsin, şirinsin, şahanesin.Çektiğim çileye tek bahanesin.Melekmi şeytanmı bilmemki nesin.Tuzaktan tuzağa atsanda olur.Ben seni seviyorumya sen beni sevmesende olur.
87. İki ömür değil, iki yalnızlıktır yaşadığımız. Her şey bir yanda ve boş. Gerçek olan şimdi senin yokluğun... Seni özlüyorum...
88. Sensizim, senden uzakta seni düşünüyorum, seni özlüyorum ve özlemeyi çok seviyorum Birgün seni kaybedeceğim duygusu sarıyor benliğimi, korkuyorum ve bu korkuyu çok seviyorum Hani seversin de korkarsın, kaybetmeye uzaktan bakmak yeter bilirsin , sensizim, sevgin yok artık Ama ben yinede senleyim çünkü seni seviyorum
89. İsyanımın sebebi asi gözlerinde saklı varoluşumun simgesi sebepsizdir güzelim Beni yıkan ,yıpratan adi aşk masalları Bir haykırış olan mezar üstü düşlerim Felaketler hasreti bürümüşler gövdemi Bir öfkeyle beraber gizemlidir hasretim Tek yöne çevrilmiş
90. Birgün sende seversin Birgün sende ağlarsın O zaman ben gelirim aklına Belki geri dönmek bile istersin Ama vakit çok geç olacak Elimde değil seviyorum, özlüyorum Hep de öyle olacak
91. Sen yoksun, bense yalnız Şimşek çakıyor gökyüzünde Az sonra yağmur yağacak Heryer karanlık, sokak lambalarıda olmasa Dünyanın yok olduğunu sanacağım Ya sen olmasan
92. Bir sevgilim var uzakta Yüzünü göremediğim, sesini duyamadığım Bir sevgilim var uzakta Elini tutamadığım, saçına do kunamadığım Ama gün gelir sevgilim bana dünden yakın olur
93. Aşkın bitmiş olsa da hiç sevmesen de Beni çok aldattın hoş görmesem de Birşeyler bulmuştum ben o sevginde Bekliyorum bir gün dönersin diye
94. Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim...
95. Dostluk kolay kurulur ama devam ettirmek zordur. Bugün kırdım seni. Ama inan istemeden oldu. Bu nedenle senden çok, çok özür dilerim.
Konu: Geri: Aşk Söz (New) Ptsi Ocak 12, 2009 8:44 pm
Da Devamı VAr Ama Uzun YEtmiyo Yer
Konu: Geri: Aşk Söz (New) C.tesi Ocak 17, 2009 9:21 pm
şimdilik bu kadarı yeter sıkıldınmı öbürlerini koyarsın bu arda paylaşım için saol