OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Konu Başlığı
Şarkısı dünyada ‘HADİSE’ oldu
Konun Puanı
Nerdeyim?OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB :: Haber Ajansı :: Magazin - Gazete Manşetleri, Gazeteler
Gözle

Şarkısı dünyada ‘HADİSE’ oldu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
smallcat
SÜPER MOD
SÜPER MOD
smallcat
OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB'E HOŞ GELDİNİZ
Üye bilgileri
Lakap :
Rep Puanı: 1163
Şarkısı dünyada ‘HADİSE’ oldu Vide
MesajKonu: Şarkısı dünyada ‘HADİSE’ oldu Şarkısı dünyada ‘HADİSE’ oldu I_icon_minitimeC.tesi Ocak 03, 2009 5:48 pm

Şarkısı dünyada ‘HADİSE’ oldu F3eb24b025ffff6ee7d8f933bfb61fd0

Eurovision tutkunlarının sitesinde buluşan birçok kişi ‘Düm Tek Tek’e farklı yorumlar getirdi. Kimi çok beğendi kimi ise Sertab Erener’in birinci olan şarkısına benzetti.

RUSYA’DA mayıs ayında yapılacak ‘Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek Hadise ve şarkısı ‘Düm Tek Tek’ olay oldu. Yılbaşında ilk kez TRT’de gösterilen şarkı, Eurovision tutkunlarının buluşma adresi olan ‘www.esctoday.com’ sitesinde de yer aldı. ‘Düm Tek Tek’i dinleyenlerin bir kısmı şarkının Sertab Erener’in ‘Every Way That I Can’i ile Kenan Doğulu’nun ‘Shake it Up Şekerim’i ile aynı ses tonuna sahip olduğunu iddia etti.

‘Düm Tek’li bölüm bol puan getirir

Never Cry (İngiltere): Bravo Türkiye.

Kivar (İspanya): Şarkıyı ve Hadise’yi çok sevdim. İspanyalı’yım ve yarışmada Türkiye’ye destek için oy kullanacağım. Türkiye, ilk 10 içinde yer alır.

Adir (İsrail): Bu şarkı tamamdır. İyi şanslar Türkiye.

Solanj (Fransa): Özür dilerim Yunanlılar, ama bu şarkı çok güzel.

Paul G. (İngiltere): Türkiye’den ilk 10’a girebilecek çok cazip bir şarkı. Bence, Moskova’daki yarışmada çok ilgi çekecek. Bol şanslar Türkiye.

Tylar A. (Danimarka): Çok hoşlandım, özellikle ‘düm tek’li bölümden. Bol puan getirir.

Same Sky (Belçika): Eklemeler yapmazsa Kenan Doğulu’nun derecesini yakalayamaz.

LM1 (İsveç): Bu bana ‘Shake it up şekerim’i hatırlattı. Türkiye’den ve Hadise’den daha iyisini beklerdim.

Stelios Evens (Yunanistan): Eurovision’a uygun değil. Danslar da modern değil.

Miguel D. (Portekiz): ‘Every Way that I Can’ ile ‘Shake it Up Şekerim’in karışımı gibi. Ben bu şarkıyı daha önce duydum.

Konstantinos (Yunanistan): Türkiye’den daha iyisini bekliyordum.

Emperio Armani (İtalya): Beklenilen kadar güzel bir şarkı değil. Ama daha çok yeni. Önümüzdeki aylarda kendini geliştirirse belki şansı olabilir.
<----------smallcat Kullanıcısının İmzası---------->
Extazy
ADMİN
ADMİN
Extazy
Üye bilgileri
Lakap :
Rep Puanı: 1333
Şarkısı dünyada &#8216;HADİSE&#8217; oldu Vide
http://s26.bitefight.net/user/bite/38071
MesajKonu: Geri: Şarkısı dünyada &#8216;HADİSE&#8217; oldu Şarkısı dünyada &#8216;HADİSE&#8217; oldu I_icon_minitimeCuma Ocak 09, 2009 5:24 pm

Çok Güzel Bi Şarkı İngilizce Olması Eruvisionda Şansımızı Artırıyo İnşallah İlk 10 gireriz
<----------Extazy Kullanıcısının İmzası---------->
smallcat
SÜPER MOD
SÜPER MOD
smallcat
Üye bilgileri
Lakap :
Rep Puanı: 1163
Şarkısı dünyada &#8216;HADİSE&#8217; oldu Vide
MesajKonu: Geri: Şarkısı dünyada &#8216;HADİSE&#8217; oldu Şarkısı dünyada &#8216;HADİSE&#8217; oldu I_icon_minitimeCuma Ocak 09, 2009 11:18 pm

bence ilk 10 gireriz diye düşünüyorum hem fiziği hem ingilizceyi çok ii kullanıyor şimdiden hadiseye başarılar
<----------smallcat Kullanıcısının İmzası---------->

Şarkısı dünyada &#8216;HADİSE&#8217; oldu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası