dün gece bir rüya gördüm sırat köprüsündeydik ben geçtim sen geçemedin onun suçu ne diye sordum onun suçu yok kilosu çok dediler
çocuk okulda düşmüş,evde ise gerçek.
Bu mesajı okuyorsan bana hayransın.Cevap verirsen bana aşıksın.Çağrı atarsan beni seviyosun.Atmassan bensiz yapamıyosun!!!(ÇOK MERAK ETTİM BAKALIM NE YAPACAKSIN)
ayşe ile ali çok iyi arkadaştır bir gün ağaca çıkmışlar annesi demişki in aşağı ali ali kiloduna bakıyor ertesi gün yine çıkmış ali ile ayşe annesi demişki kızım ben oraya çıkma demedimmi ali yine altına bakıyor ayşe şu şekilde cevap vermişmerak etme anne bu sefer altıma kilot giymedim
ÖLÜRSEM MEZARIMA GELME ÇARIMA BAK EXP E YATMASIN
TARKAN DAMDAN DÜŞERSE NE OLUR : ÜNLÜ DÜŞMESİ
geçen gün in the parkta gezerken cigaretteyi içerken my father gördü suç üstü I am düştükıç üstü
dikkat bekarlar için düğünlerde yanına gelip seni dürterek sıra sana geldi diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını onlara cenazelerde yap
bir gün hayattan bıkıpcaresizce bir köşeye cekilip hüngür hüngür ağlamak istersenbeni ara yanında olmak isterim; çünkü MENDİL satıyorum 2 alana 1 bedava --- mardinli yılmaz
kızlar enayi bulmaya erkekler enayi olmaya mecburdur
sonuna 3 nokta konulan hiç bir sözün devamı yoktur...
yaa helal olsun hepinize çok güzel olmuş gülmekten yıkıldım valla kim kaldırcak şimdi beni
aramıyorsun beni,2 ihtimal var.ya kontörün bitti ya da harbiden takmıyorsun bu garibi .kontörün bittiyse iyi de,tamıyorsan iki ihtimal var.bu durum beni ya komaya sokar ya da öldürür.komaya sokarsa iyi de öldürürse iki ihtimal var,beni ya sabun yaparlar yada kağıt,sabun olursak iyi de kağt olursak iki ihtimal var .ya mektup kağıdı olurum yada tuvalet kağıdı ,mektup kağıdı olursak iyi de tuvalet kağıdı olursak tek bir ihtimal var işte o zaman b... yedik
Baynın biri erkek arkadasının evine onu ziyarete gitmiş kız hamile kalmış çünkü erkek arkadaşı kapıya kadar geçirmiş
seni çok senii çook seniii çoook seniii çooooook sinir ettim demi