Konu: Ayrılık Mesajları Salı Ocak 06, 2009 6:48 pm
beni unutma sakın unutma ayrıldın sen benden ama hala ben seni seviyorum bana geri don luffen seni çok ozledim aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bana geri don hadi seni bekliyorum aşkımmm gel
ŞİZOFRENİK BİR AŞKTI BİZİMKİSİ HANGİ DOKTORA GİTSEK AYRILIK YAZDI REÇETEMİZE VE EKLEDİ HERGÜN DÜZENLİ ÖLÜNECEK
sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor ayrılık zor ama beraberkende olmuyor
gerçekleeri biliyorsun görmezden geliyorsun benden sana hoşçakal iyi kıvırıyorsun
Acı çekmek,ölemekten daha çok cesaret ister.......
bir zamanlar oyürüyüşüne ogözlerine hastaydım bana bir bakışına şimdi ise herşey bitti beni sen bıraktın unutmaki kapı aralarındAN GİZLİ GİZLİ BAKTIĞINI UNUTMADIK SENİ HALA ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM YANIMA GELİP ELİMDEN TUTTUĞUNU UNUTMUŞ SANMA BEN SANA HALA AŞIĞIM AŞKIM ADEM_FATMANUR
seni çok yanlıs tanımısım way bea demeki sn hayatımda gordugum en serefsiz insanmısn bn sna 3 sans verdim ama sn o sansı ii kullanamdın jnm ne yapalım kdr ama artık bn seni unutum snde bni unutmsan ii edersin jnm /yanlız prenses)
çocuklar küser barışması kolay olur ama büyükler kırılır onarması zaman alır
çiçekler solabilir yapraklar dökülebilir seni herkez unuta bilir ama ben ASLA!!!RÜMEYSA
gittin boynumu buktun nasıl uzuldum nasıl uzuldum bılemezsın uyandım bır saga dondum bır sola dondum gorsen olurudun gıdemezdınnn... ulyyaaan ısyanım var lan bu aleme
BİR SİGARA KÜLÜNE BIRAKTIM WERDİKLERİNİ ÖYLE BİTİK, ÖYLE YANIK,BİR BAK ARDINA ŞİMDİ,YANMIŞ BİR KALPTEN BAŞKA NE BIRAKTIN...)))
BU HAYAT BÖYLEDİR DOSTUM YAŞANANLAR HAYAL OLUR.EN DEĞERLİ HATIRALAR UNUTULUR.....UNUTULUR
ask once sevmek beklemek ve aldatılmaktır. sevdım bekledım ve cok kotukı aldatıldım kızlar tavsıyem ne sevın ne bekleyın nede aldatılın.hıc kendınızı uzmeyın hayatta sızı sevene deger verın ben yanıldım ve yandım sız yanmayın.............................................
AYŞE DANACI,SENİ TAHMİN EDECEĞİN KADAR DEĞİL,TAHAMÜL EDEMİYECEĞİN KADAR ÇOK SEVİYORUM UĞUR