OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Konu Başlığı
Fikralar
Konun Puanı
Nerdeyim?OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB :: Komik Bölüm :: Fıkra
Gözle

Fikralar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
DJ_SONER
ADMİN
ADMİN
DJ_SONER
OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB'E HOŞ GELDİNİZ
Üye bilgileri
Lakap :
Rep Puanı: 162
Fikralar Vide
http://www.remıxsoun.fırshgoo.com
MesajKonu: Fikralar Fikralar I_icon_minitimeSalı Ocak 06, 2009 7:01 pm

ALİ 3YADA . SINIFA GİDEN BİR İLKOKUL ÖĞRENCİSİDİR.ÖĞRETMENLERİ ONLARASİYASETİ ARAŞTIRMALARINI SÖYLER. ALİ EWE GİDİP KİTAPLARINA BAKAR FAKAT HİÇ BİRSEY ANLAMAZ. BABASINA SORAR. BABASI OĞLUM BU EWE ÇALISIP POARALARI KİM GETİRİR ALİ SEN DER. OZAMAN BEN KAPİTALİST REJİMİM DER BABASI.BENİM GETİEDİĞİM PARALARLA EWE ESYALARI KİM ALIR ANNEM DER ALİ.OHALDE ANNEN HÜKÜMET DER BABASI PEKİ KARDEŞİNE KİM BAKAR DADISI DER ALİ.OHALDE DADI İŞÇİ KARDŞİN GELECEK SENSE HALK SIN DERBABASI GECE LEYİN SESLERE UYANAN ALİ KARDEŞİNİN ALTINI PİSLETTİĞİNİ GÖRÜR ANNESİNİ UYANDIRMAK İSTER AMA UYANMAZ ANNE BABASINI BULMAK İSTER SALONA GİDER VE BABASI İLE KARDEŞİNİN DADISINI UYGUNSUZ BİR BİÇİMDE YAKALAR. VE . DEFTERİNE AYNEN SÖYLE NOT GEÇER:KAPİTALİST GÜÇLER İŞÇİYİ SÖMÜRÜYOR HÜKÜMET UYUYOR GELECEK BOK İÇİNDE HALK NEYAPSIN???

Bir gün iki sevgili gezmeye çıkmışlar .Yağmur başlamış eve dönememişler kız başlamış ağlamaya oğlan ağlama demiş burda bir otelde kalırız aramıza yastık koyarız sana dokunmam demiş o gece çocuk sözünü tutmuş kıza dokunmamış sabah olunca eve dönerken kızın şapkası rüzgardan duvarın arkasına uçmuş kız üzülmeye başlamış oğlan= üzülme ben duvarı aşar şapkanı alırım demiş .Kız da hadi lan demiş bütün gece bir yastığı aşamadın şimdide bu duvarımı aşıcaksın demiş. SmileSmile (ece)

TEMEL FIRINCILIK YAPTIĞI FIRINA MÜŞTERİ GELİR EKMEK ALIR VE EVE GİDER ARADAN 2 SAAT GEÇTİKTEN SONRA AYNI MÜŞTERİ TEKRAR GELİR TEMEL BEY VERDİĞİNİZ EKMEKTEN AYAKKABI ÇIKTI TEMEL:NE YANİ TAKIM ELBİSEMİ BEKLİYORDUN:D

FLAŞH FLAŞH FLAŞH!!!!! Bir intihar vakası daha... çorumda yaşanan 1 olay BU KADAR OLUR dedirtti.... lise öğrencisi C.S telefon rehberindeki tüm numaralara çağrı bıraktı ve iki saat geçtiği halde kimse çağrı atmadı..\"kimse beni sevmiyor\" diyerek intihar etti... tüm çabalara rağmen kurtarılamadı....olayın ardından C.S nin telefonunu inceleyen polisler numarasının bizli olduğunu tespit etti. Very Happy

bir adamın hünerli bir eşeği varmış eşeğe oh deyince yürüyor ohohoh deyince koşuyor amin deyincede duruyormuş adam bir gün zor durumda kalmış eşeğini satmaya karar vermiş pazarda bir adama rastlamış eşeğinin hünerlerini anlatmış adamda almaya karar vermiş ama ilk önce bir deneme yaparım demiş binmiş eşeğin üstüne oh demiş eşek yürümüş ohohoh demiş eşek koşmaya başlamış adam çok şaşırmış ileridede uçurum varmış birden adam eşeğin durması için söylenen sözü unutmuş tam uçurumun kenarında bir fatiha okumuş ve sonundada amin deyince eşek durmuş adam kurtulunca bir rahatlamış ve oh demiş eşek yürüyünce eşekte adamda uçurumdan aşağı düşmüşler(akıllı kardeşler)

ALİ Bİrgün öğretmen herkese bir ödev vermiş.Ödev şöyleymiş:Herkes 6 Cümle yazacakmış deftrine.Ali eve gelmiş.Babası telebizyonda magazin programı izliyomuş.Ali\'\'Baba bana bi cümle söylermisin\'\'demiş.Babası bi mankene \'\'şu bacaklara bak şu bacaklara\'\' demiş.Ali bunu deferine yazmış.Ali annesine gitmiş annesi mutfakta reklamları izliyomuş ve sana reklamlarını çok seviyomuş.Ali \'\'anne bana bi cümle söylermisin\'\'demiş.Anneside reklamları izlerken\'\'sana sana \'\'demiş Ali bunuda defterine yazmış.Ali ninesine gitmiş bana bi cümle söylermisin demiş ninesi telefonda örgü tarifi veriyomuş.ninesi\'\'çek çek uzasın\'\'demiş ali bunuda defterine yazmış ali abalasına gitmiş bana bi cümle söylermisin demiş ablası telefonla konuşuyomuş demişki\'\'ay şimdi gelemem şekerim randevum var\'\'ali bunuda defterine yazmış.abisinin yanına gitmiş.ali abi bana bi cümle söylermisin demiş.abisi hem kitap okuyup hem müzik dinliyomuş.demişki\'\'kımızı donlu tarzan kırmızı donlu tarzan\'\'ali bunu da defterine yazmış.kardeşine gitmiş kardeşime kardeşim bana bi cümle söylermisin demiş.kardeşi oyuncak trenlrenle oynuyomuş.demişki \'\'pili bitti pili bitti.Ali ertesi gün okula gitmiş öğretmen herkese cümleleri okutuyomuş.sıra aliye gelmiş ali okumaya başlamış. Şu bacaklara bak şu bacaklara öğretmen: sen kime dedin onu bakıyım ali sana sana öğretmen bak kulağını çekerim senin ali çek çek uzasın öğretmen yürü disipline gidiyosun ali hiçbiyere gidemem şekerim randevum var öğretmen sen kendini ne zannediyosun ali kırmızı donlu tarzan kırmızı donlu tarzan öğretmen bayılmış ali ödevini tamamlamış:pili bitti pili biti:-)

BİR GÜN BİR ÇOÇUK ANNESİNE SORAR-ANNE BENİ İNTERNETTEN Mİ İNDİRDİN HAYIR SENİ İNTERNETTEN İNDİRMEDİM.SENİ BN DOĞURDUM

adamın biri arkadasının plastık fabrıkasına gıder zıyaret etmek ıcın fabrıkayı gezerken makınanın bırınden pıst pat dıe sesler gelıyomus ark. sormus bu sesler ne dıe ar. bıberon makınası bu demış.bıberon bası sısırılırken pıst sesı ucu delınırken pat sesı cıkıo demış.Adam gezmeye devam etmış bakmış bı makınadaha varmış bu sefer makınadan pıst pıst pıst pıst pat sesı cıkıomus adam tekrar ark. sormuş bu makına ne işe yarıo dıe ark.bu makıne prezervatif mak.her 4 prezervatiften sonra 5.yı delıyoruz demiş adam kızmış sinirli bi şekilde neden bole yapıosunuz arkadası eeeeeee arkadas biberonları kıme satacaz.....

bir zamanlar iki samimi arkadaş varmış bunun birtanesinin sevdiği bir sevgilisi varmış diğeri ondan sevgilisini istemiş o hiç gözünü kırpmadan vermiş ama bir günde sevgilisini veren adamın başı sıkışmış arkadaşına gitmiş bana pra verirmisin demiş hayır demiş adam üzülmüş evine giterken karşısına bir kadın çıkmış ben senin yemeklrini yapıymı demiş adam olur demiş az ilerde de bir adam çıkmış benimle dertlerini paylaş demiş adam taamam temiş sölemiş o zaman seni evlendirelim demiş düğün günü gelmiş düğünün tam ortasında adam mikrofonu almış demişki o benden sevgilimi istedi ben verdim ama ben ondan para istedim vermedi dmiş arkadaşı almış sevgilini aldım doğru o seni aldatıyodu sana para vermedim en iyi arkadaşıma sadaka veremezdim hemde dertlerini paylaşan babam yemeklerini yapan annem şu an evlendiğinde kız kardeşim

RAHİBİN BİRİ YANLIŞLIKLA BAYAN BANYOSUNA GİRER BAKAR Kİ KARŞIDAN İKİ TANE RAHİBE GELİYO HEYKEL TAKLİDİ YAPAR RAHİBELERDEN BİRİ HEYKEL NUMARASI YAPAN RAHİBİN ELİNDEN SABUNU ALIR İKİNCİ RAHİBE BANA KALMADI DİYE ÜZÜLÜRKEN RAHİP TUTAMAZ VE BOŞALIR O ZAMAN İKİNCİ RAHİBE \'OLLEYY BANADA SIVI SABUN ÇIKTI\'DİYE SEVİNİR \'\'HE HE HEE ORDULU KRAL\'

bir gece bir cocuk annesinle babsinin iliski yasarken gözetlemis . ertesi gün misafir gelmis oglan misafirlerin ortasinda demis baba ben artik herseyi biliyorum demis babsi demis sus al su bes lirayi kaybol . oglan bu sefer mutfaka annesinin yanina gitmis anne ben artik herseyi biliyorum demis annesi demis oglum sus al su parayi yok ol birdahada konusma demis . cocuk disari cikmak isterken kapi caliyor oglan aciyor bakiyor postaci . postaci amca postaci amca ben artik herseyi biliyorum neyi herseyi der postaci da derki ozaman gel saril babana Very Happy Very Happy

Birgün kadının biri papağan almak istiyormuş hemen bir petşopa gitmiş orda çok güzel ama çokta ucuz bir papağan görmüş hemen ordaki adama sormuş bu papağan neden çok ucuz adam ağzı bozuk olduğu için der .Kadın olsun ben idare ederim der papağanı alıp evnine götürür. Baş köşeye koyar tam o esnada kapı çalar evin kızı gelir papağan kızı görünce şittt kız çabuk 12 numara ya der kız:anne nediyo bu yaa der annesi idare edicez kızım der..Daha sonra kapı tekrar çalar evin oğlu gelir.Papağan evin oğlunu görünce ooo beğefendi hoş geldiniz kızımız 12 numarada der. Evin oğlu sinirleni nediyo bu bee der annesi idare edicez oğlumder.Akşam olur kapıçalar evin babası gelir papağan adamı görünce ooo hasan bey yeni yerimizi ne çabuk buldunuz der.. (papağan genel evden gelmiş)SmileSmile

bir çocuk annesi ve babası iş başındayken kapıdan bakmış ve ertesi gün hocasına sormuş hocasında olm sen karışma boşver ne yaparsa apsınlar demiş. yine birgün çocuk babası ve annesi iş basındayken yine kapıdan bakmış ve ertesi gün okula kafası gözü patlamış şekilde gitmiş hocası çocugu görünce olm ne bu halin yinemi kapıdan baktın demiş çocuk ta yok hocam babam annemin arkasına geçmiş olan isterim olan isterim diyordu bnde babamın arkasına geçtim bisilert isterim bisiklet isterim dedim demişVery Happy:DD:D:

YORUM YAPMADAN GIDECEDIN DEMI CAKAL!
<----------DJ_SONER Kullanıcısının İmzası---------->
smallcat
SÜPER MOD
SÜPER MOD
smallcat
OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB'E HOŞ GELDİNİZ
Üye bilgileri
Lakap :
Rep Puanı: 1163
Fikralar Vide
MesajKonu: Geri: Fikralar Fikralar I_icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 4:54 pm