OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Konu Başlığı
Kısa Anlamlı Sözler
Konun Puanı
Nerdeyim?OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB :: Komik Bölüm :: Komik Yazılar
Gözle

Kısa Anlamlı Sözler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
DJ_SONER
ADMİN
ADMİN
DJ_SONER
OFFICIAL DJ SONER FAN CLUB'E HOŞ GELDİNİZ
Üye bilgileri
Lakap :
Rep Puanı: 162
Kısa Anlamlı Sözler Vide
http://www.remıxsoun.fırshgoo.com
MesajKonu: Kısa Anlamlı Sözler Kısa Anlamlı Sözler I_icon_minitimeSalı Ocak 06, 2009 6:57 pm

sevmenin acı verdiğini her sevmenin sevilmediğini bilerek seviyorum ama yine de ufacık bir umut taşıyorum belki seven sevilir diye sevilir de yorulur diye SEVİYORUM SENİ ÇAĞLAYAN

Yüreğim Küçük DeğiLde YaLNızLıĞıM BüYüK BeniM_?

Askım seni çoookkk ama çok seviyorumm bu kalp bi tek seni seviyor sevicekte bunu böle bil..Asığım sana asık hemde deliler gibi Fatih\"ten sevgilisi Alime\"ye

Bir gün kendi ellerinle yok ettigin seylerden pismanlik duyacaksin ama o zaman is isten gecmis olacak. Veysel Demir

ÇOK YALVARDIM GİTME DİYE ONA YILLAR SONRA DÖNÜYORMUŞ BANA NE SEVİYORDUM GÜLÜP GEÇTİ AŞKIMA ŞİMDİ BENİ SEVİYORMUŞ BANA NE NEYLEYİM BEN DÖKSE BİLE YAŞINI BEN UNUTTUM ÇOKTAN ONUN AŞKINI VURSUN ARTIK O TAŞLARA BAŞINI ÇOK PİŞMANMIŞ BANA NE GÖNLÜMDE BAK AŞK SAATİ DURDU SEVEN KALBİM BEKLEMEKTEN YORULDU YILLAR VAR Kİ NE ARADI NE SORDU ŞİMDİ BENİ SEVİYORMUŞ BANA NE...YAZAN SEVDA KILIÇ

sular yükselince,balıklar karıncaları yer.sular çekilincede,karıncalar balıkları yer..kimse bugünkü üstüğünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir.çünkü,kimin kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir

seni sevni anlasaydın canım bırakıp gitmezdin sen seni seveni değil sen seni sevmeyeni seviyorsun (seni seviyorum)(sevda)(yldz)

NE KADAR KAÇSAMDA BİR ÖLÜMSÜZ SEVDAM BİR DE SONSUZLUĞU GÖRDÜĞÜM KARANLIĞI YAŞADIĞIM GÖZLERİNDİR PEŞİMİ BIRAKMAYAN...!...?...!... GÖNDEREN:şimal KİME.kendini bilir

hayat yaşamayı bilirsen çok güzel

KIRILSADA KANADIMIZ ASİYE ÇIKSADA ADIMIZ BİLEN BİLSİN BÖYLEDİR BİZİM AŞKIMIZ.......DJ_SONER

servmek aptallıktır bence sevsende yarıyolda koyup gıdecektır sevdıgın sevdigini deyıl ondan nefret ettıgını söylekı seını onu sevdıgını bilipte kabartmasın kendını

BEN SANA OLE ASIK OLDUM KI SEN BU ASKI HICE SAYA BILECEK KADAR CESURSUN, SANA KÖPEK OLMAM GULUM YERI GELINCE GIDERIM ..... SEBEBI COK SEVDİM BE HANDENUR cherry

aytekin seni sewdimi biliyor olabilirsin olmıyada bilirsin ama şunu bilki ben ölene kadar da olsa beni sewmeni beklicem seni seviyorum aytekinn DJ_SONER=?
<----------DJ_SONER Kullanıcısının İmzası---------->

Kısa Anlamlı Sözler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası